Over ons

Bij BagContainer.nl merken we vaak dat mensen tegen problemen aanlopen wanneer ze een container inhuren voor het inzamelen van afval. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat dit op een milieu onvriendelijke manier gebeurt. Wij vinden het dus goed om u meer informatie te geven over de mogelijkheden die er zijn om afval te laten inzamelen, ook op het gebied van milieu. Dit is namelijk een erg actueel onderwerp en het wordt steeds belangrijker voor onze samenleving.

Wat kunt u verwachten?

Wij zullen regelmatig diverse artikelen op BagContainer.nl plaatsen die iets te maken hebben met afval. Deze artikelen zullen wij niet allemaal zelf schrijven, we nodigen ook gastschrijvers uit die voor ons een interessant artikel willen schrijven over afval. Zo kunnen wij u informatie over afval geven vanuit verschillende invalshoeken.

Heeft u een tip voor de redactie?

Heeft u tips voor onze blog of heeft u zelf een interessant artikel geschreven wat onze lezers boeit? Neem dan contact op met ons via onze contactpagina. Wij zullen u dan zo snel mogelijk te woord staan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.